Vloer & tegelwerken

Kwalitatieve afwerking

Uw vloer en tegels vormen de basis van uw interieur. Daarom staan we in voor een kwalitatieve afwerking van uw vloer- en tegelwerken.

Bailloux & Zonen verzorgt het plaatsen van alle soorten tegels, zowel in uw interieur als exterieur.  Naast vloer- en wandtegels kan u bij ons terecht voor het plaatsen van Quick-Step parket, laminaat en vinyl.

In onze toonzaal vindt u een ruim aanbod aan vloertegels, wandtegels en terrastegels. Van zeer klassieke tegels tot moderne exemplaren. Graag staan we u bij in het nemen van de juiste keuze op uw maat.  

Bent u op zoek naar een vloer- en tegelzetter om binnenshuis te vloeren, een terras aan te leggen, … in de regio Kasterlee en de ruime regio Kempen? Dan is Bailloux & Zonen uw ideale partner! 

Waarom Bailloux?

Jaren ervaring

Dankzij onze drie generaties hebben we een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd.

Snelle service

We staan erop snelle service te verlenen en staan dan ook snel klaar voor onze klanten.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, elke klus wordt steeds kwalitatief opgeleverd.

Soorten tegels

Wandtegels

Wandtegels worden voornamelijk geplaatst in een badkamer of keuken. Een wandtegel wordt ook meer en meer gebruikt in andere ruimtes zoals bijvoorbeeld een accentmuur in de woonkamer.

De mogelijkheden in wandtegels zijn enorm, vrijwel alles is combineerbaar. Ze zijn vochtbestendig en gemakkelijk te onderhouden.  

Terrastegels

Terrastegels worden omwille van hun duurzaamheid gebruikt voor de aanleg van een terras. U hebt een keuze uit keramische terrastegels, natuursteen terrastegels of tegels in beton. Deze tegels zijn in verschillende vormen, afmetingen en kleuren beschikbaar.

Wenst u een onderhoudsvrije tegel, kies dan voor een keramische terrastegel. Deze tegel heeft het minst last van groenaanslag en er trekt geen vocht of vuil in.

VLOERTEGELS

In vloertegels zijn talloze kleuren, vormen en afmetingen mogelijk. Een keramische vloertegel is zeer populair maar de natuurstenen tegelvloer mag zeker ook niet onderdoen. Een vloertegel kan in heel uw woning geplaatst worden en zijn in de meeste gevallen geschikt voor vloerverwarming.

BEZOEK ONZE TOONZAAL

In onze toonzaal vindt u een ruim assortiment aan tegels, natuursteen en Quick Step laminaat, parket en vinyl. 

Openingsuren

Maandag-Dinsdag-Donderdag-Vrijdag: 9u – 18u

Zaterdag: 10u – 16u

CONTACT

Scroll naar boven