QUICK-STEP CONCEPT STORE

QUICK-STEP VLOEREN

 

Bent u op zoek naar een vakman voor het plaatsen van uw Quick-Step vloer? Als Master Installer  staat Bailloux & Zonen garant voor een uitstekende kwaliteit en service. We zijn actief in Kasterlee en de ruime regio Kempen.

Ontdek het volledig gamma van Quick-Step in onze toonzaal. Ons gamma bestaat uit vinyl, parket en laminaat evenals alle mogelijke accessoires zoals ondervloer, plinten, profielen, rosetten en Incizo zijn te bezichtigen.

Waarom Bailloux?

Jaren ervaring

Dankzij onze drie generaties hebben we een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd.

Snelle service

We staan erop snelle service te verlenen en staan dan ook snel klaar voor onze klanten.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, elke klus wordt steeds kwalitatief opgeleverd.

Soorten Quick-Step VLOEREN

LAMINAAT

Door te kiezen voor een Quick-Step vloer in laminaat creëert u een mooie houtlook die daarentegen kleurvast, krasbestendig, waterbestendig en zeer makkelijk in onderhoud is.

Laminaatvloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. Qua structuur van de laminaat hebt u de keuze uit een natuurlijke, elegante of intense houtstructuur.

Naast de structuur kan uw laminaatvloer geplaatst worden met verschillende soorten voegen. Hebt u graag een brede voeg, een kleine voeg, of bent u fan van een authentieke voeg, het kan allemaal.

Voor de afwerking van uw laminaatvloer hebt u de keuze uit een matte, zijde of silverfrost afwerking. Bij dat laatste wordt er in de afwerking een zilverkleurige tint verwerkt.

Vinyl

Kiest u voor een Quick-Step vinyl vloer geniet u van een warme, comfortabele vloer met een natuurlijke uitstraling. Vinyl vloer biedt veel loopcomfort gezien ze een stuk zachter zijn dan laminaat of tegelvloeren, ze zijn daarentegen ook geluiddempend.

Ook vinyl vloer is makkelijk in onderhoud en waterbestendig. Vergeleken met andere vloersoorten is vinyl goedkoper en dus budgetvriendelijk.

Vinylvloer is beschikbaar in verschillende soorten, van houtlook tot steenlook.

In Quick-Step vinylvloer kunnen we u twee soorten aanbieden, de Alpha Vinyl die uitermate sterk is en Vinyl Flex die daarentegen zacht, stil en warm is.

Parket

Met een Quick-Step parket vloer voorziet u uw woning van een prachtige authentieke, warme en duurzame vloer. Parketvloer heeft een uitstekende thermische isolatie. Parket ziet er niet alleen warm uit, maar voelt ook warm aan.

Met de Wood for Life-technologie zorgt Quick-Step voor de perfecte bescherming zodat u levenslang kan genieten van uw parketvloer. De beschermlaag zorgt ervoor dat er geen vuil in de houten vloer sijpelt.

Parket vloer is beschikbaar in verschillende kleurvariaties, natuurlijke houtsoorten en oppervlakte-effecten.

BEZOEK ONZE TOONZAAL

In onze toonzaal vindt u een ruim assortiment aan tegels, natuursteen en Quick Step laminaat, parket en vinyl. 

Openingsuren

Maandag-Dinsdag-Donderdag-Vrijdag: 9u – 18u

Zaterdag: 10u – 16u

CONTACT

Scroll naar boven