Opritten & klinkerwerken

Oprit aanleggen

Een oprit is de “parel” van uw woning. De aanleg van een oprit vereist vakwerk. Wenst u een oprit waar u probleemloos jarenlang gebruik van kan maken? Laat uw oprit dan aanleggen door onze gespecialiseerde vakmannen. Vanuit onze thuisbasis in Kasterlee gaan we in de ruime regio Kempen op pad. Bij Bailloux & Zonen kan u rekeningen op uitstekende kwaliteit voor de aanleg van uw oprit.

Klinkers

Klinkers worden gemaakt uit klei of beton en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, formaten en uitvoeringen. Doordat klinkers in verschillende legverbanden kunnen geplaatst worden kunnen er verschillende looks en stijlen gecreëerd worden.

Kleiklinkers zijn populair omwille van hun authentieke en natuurlijke look. Verder zijn ze duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Kleiklinkers zijn niet poreus, nemen geen vocht op en daarom minder gevoelig voor vervuiling van mossen en algen.

Betonklinkers hebben daarentegen een minder authentieke uitstraling, maar zijn goedkoper dan kleiklinkers. Betonklinkers zijn ook verkrijgbaar in een waterdoorlatende uitvoering. Betonklinkers hebben een poreuze structuur wat hen gevoeliger maakt voor vervuiling dan kleiklinkers.

GRONDWERKEN

Bij het aanleggen van een oprit moet deze niet alleen mooi maar ook duurzaam zijn. Het uitvoeren van goede grondwerken is sterk van belang. Daarom zorgt Bailloux & Zonen voor het gehele proces. Te starten bij grond- en funderingswerken tot het inwassen van de klinkers.

Wenst u enkel de grond- en funderingswerken te laten uitvoeren, geen probleem. Ook hier staan we voor u klaar!

Waarom Bailloux?

Jaren ervaring

Dankzij onze drie generaties hebben we een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd.

Snelle service

We staan erop snelle service te verlenen en staan dan ook snel klaar voor onze klanten.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, elke klus wordt steeds kwalitatief opgeleverd.

BEZOEK ONZE TOONZAAL

In onze toonzaal vindt u een ruim assortiment aan tegels, natuursteen en Quick Step laminaat, parket en vinyl. 

Openingsuren

Maandag-Dinsdag-Donderdag-Vrijdag: 9u – 18u

Zaterdag: 10u – 16u

CONTACT

Scroll naar boven