Badkamerrenovatie

Van afbraak tot zalig genieten

Bent u niet meer tevreden van uw huidige badkamer? Aan vernieuwing toe? Dankzij de jarenlange ervaring van Bailloux & Zonen kan u genieten van begeleiding van A tot Z.

Onze vakmannen zorgen voor het totaalpakket, van uitbreken, afwerking tot zalig genieten. Stap één van een badkamerrenovatie start in onze toonzaal. U kan hier voldoende badkamerinspiratie opdoen in ons uitgebreid assortiment aan tegels en sanitair, van klassiek, hedendaags tot modern. Voor ieder wat wils.

Wenst u een badkamerrenovatie uit te laten voeren in Kasterlee of de ruime regio Kempen dan is Bailloux & Zonen de ideale partner!

Renovatiepremie?

Bij een badkamerrenovatie kan u profiteren van een verlaagd btw-tarief van 6% indien de woning ouder is dan 10 jaar. Verder kan u een renovatiepremie aanvragen om een deel van de kosten (20-30%) te recupereren. 

Een volledig overzicht van de voorwaarden tot het bekomen van een overkoepelende renovatiepremie met steun van de Vlaamse overheid kan u hier terugvinden. Een overzicht van eventuele compensaties afkomstig uit uw eigen gemeente vindt u terug via premiezoeker.be

Waarom Bailloux?

Jaren ervaring

Dankzij onze drie generaties hebben we een jarenlange kennis en ervaring opgebouwd.

Snelle service

We staan erop snelle service te verlenen en staan dan ook snel klaar voor onze klanten.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, elke klus wordt steeds kwalitatief opgeleverd.

Soorten BADKAMERRENOVATIES

De uitvoering van een badkamerrenovatie vereist veel expertise. Onze vakmannen staan met kennis van zaken voor u klaar. Zo bent u verzekerd van een hoge kwaliteit van badkamerrenovatie en een vlot verloop van het project. Maar wat houdt een renovatie van een badkamer nu precies in?

We geven hieronder 3 verschillende badkamerrenovaties weer. Deze worden uiteraard aangepast naargelang uw wensen.

Nieuwe indeling

Dit type van badkamerrenovatie wordt aangeraden wanneer de badkamermeubels nog in goede staat verkeren maar u nood heeft aan iets nieuws. Een nieuwe indeling in combinatie met een likje verf kan al zorgen voor een volledige nieuwe sfeer in uw badkamer.

Nieuwe badkamermeubels

Bent u reeds tevreden over de indeling van uw badkamer maar zijn uw badkamermeubels aan vernieuwing toe? Onze vakmannen zorgen met de nodige precisie voor het vernieuwen van uw badkamermeubels.

Volledige badkamerrenovatie

In deze renovatie wordt uw badkamer volledig aangepakt. Van breekwerk, verleggen of leggen van nieuwe leidingen tot het plaatsen van nieuwe badkamermeubels en vloer- en of wandtegels. 

BEZOEK ONZE TOONZAAL

In onze toonzaal vindt u een ruim assortiment aan tegels, natuursteen en Quick Step laminaat, parket en vinyl. 

Openingsuren

Maandag-Dinsdag-Donderdag-Vrijdag: 9u – 18u

Zaterdag: 10u – 16u

CONTACT

Scroll naar boven